martes, 26 de octubre de 2010

FÈRIA DE PROJECTES DE CIÈNCIES

Ver imagen en tamaño completo




3 comentarios:

  1. M'agradaria que posàreu comentaris i pàgines web on podem trobar experiments per a fer a classe de Coneixement del Medi. Així les classes serien molt més interessants i divertides.

    ResponderEliminar
  2. C.E.I.P Pau Casals Gràcia

    A l'escola treballem l'àrea de Coneixement del Medi a partir del Projecte de Ciències 3/12, elaborat pel Centre de Documentació i Experimentació de les Ciències i la Tecnologia (CDECT) del Departament d'Educació. Pretenem portar a terme el procés d'ensenyament-aprenentatge treballant els procediments bàsics del mètode científic, aprenent a explorar i experimentar tot partint dels coneixements previs dels nens/es per tal de dotar de significativitat els aprenentatges. El Projecte es recolza en un material específic que permet la manipulació d'objectes i materials que afavoreixen l'observació, la reflexió, la necessitat de predir resultats i verificar-los, alhora que desenvolupa els hàbits i les actituds científiques.


    Les activitats responen al coneixement del món físic i del món biològic i es duen a terme de manera bàsicament experimental, amb una organització de treball diversificada: individualment, en petit i en gran grup.

    ResponderEliminar
  3. Jo estic intentant buscar un experiment de reciclatje per al media ambient.
    Alguna idea?

    ResponderEliminar